Trind perfect system

Ik, als een ware nagellakliefhebber, heb nogal vaak last van brosse, slappe nagels. Voorheen dacht ik; daar is toch niks aan te doen, en ik gaf de moed op… Maar daar is verandering in gekomen, ik was niet meteen weg van dit systeem, maar na 3 dagen merkte ik al resultaat.. TRIND PERFECT SYSTEM!

Dit werkt zo ongelooflijk goed voor mijn nagels die het nogal sterk te verduren hebben door alle nagellak. Ik ga nu even de uitleg die op de site staat overnemen, niet zelf schrijven..
Stap 1: Met het kwastje Extra Mild Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen met Trind Manicure Sticks.

Stap 2: Met het kwastje Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 3: Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging.

Stap 4: Met het kwastje Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagels en nagelriemen inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.

Stap 5: De eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Trind Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat.

Stap 6: Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème, maar het unieke product Trind Hand Repair, gebaseerd op Duo-Liposomen en het vitamine A, C, E complex.
Anyways; je voert de stappen uit, 2 weken lang, en het resultaat mag er ZEKER zijn!

Trind heeft naast het PS ook nog velen andere fijne producten, te koop bij de drogisterij/parfumerie , maar ook op internet te bestellen, bij onder andere http://www.trind-set-webshop.nl/ voor 39,95 ; dit mag misschien klinken als veel, maar hier heb je ook veel aan dus het is zijn geld dubbel en dwars waard!

xoxo,

Advertenties

februari 14, 2011. Uncategorized.

4 reacties

 1. Marie replied:

  Leuk om te lezen!
  x

 2. Kayla replied:

  Trind heeft hele fijne producten!

 3. Marieke replied:

  Die wil ik ook zooo graag!

 4. Maris replied:

  Ik heb het verder niet zo erg nodig, maar zou wel heel graag de Trind Nail Repair willen hebben. 🙂
  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Trackback URI

%d bloggers liken dit: